Socca League Greece

Το Πρότυπο Πρόγραμμα Ποδοσφαιρικών Μονάδων Soccer+ βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με την κορυφαία εταιρία αθλητικού management και marketing Libero S&T ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100054639870610) στη διοργάνωση του μεγαλύτερου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, του Socca League Greece.

Το Socca League Greece διεξάγεται υπό τη σκέπη της Socca Greece όπως και το καταξιωμένο φοιτητικό πρωτάθλημα Unileague που διεξήχθη πρώτη φορά το 2003 και συνεχίζει έως και σήμερα.

Η Socca Greece είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μίνι Ποδοσφαίρου – International Socca Federation – ενώ το Socca League διεξάγεται ταυτόχρονα σε 1.600 πόλεις Ευρωπαϊκές Πόλεις με περίπου 2.500.000 παίκτες και φέτος κάνει το ξεκίνημα του και στη χώρα μας.

Θα διεξαχθεί σε δύο σεζόν, χειμερινή και καλοκαιρινή, μπορεί να έχει έως και 3 κατηγορίες δυναμικότητας ενώ οι πρώτες ομάδες κάθε πόλης θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, έχοντας ήδη κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής τους στο Socca Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές δεκάδων ευρωπαϊκών πόλεων που επίσης συμμετέχουν στη δική τους Εθνική διοργάνωση.

Παράλληλα οι πλέον ικανοί ποδοσφαιριστές θα συμμετάσχουν στα επίσημα trial της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Socca που συμμετέχει κάθε χρόνο στο Socca World Cup μαζί με 40 ακόμα χώρες από όλο τον κόσμο, διεκδικώντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κόσμου. Η Ελληνική Εθνική ομάδα Socca είναι στην 6η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο: www.soccaleague.gr

Το Soccer+ αναλαμβάνει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος σε όλη την Ελληνική επαρχία και από κοινού με τη Libero S&T την Τελική Φάση αυτού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>