Συνεργασία με Δομή “Εις το όνομα του Άλκη”

Το Πρότυπο πρόγραμμα ποδοσφαιρικών μονάδων Soccer+ έχει ως ένα εκ των βασικών του πυλώνων τις συνέργειες με σημαντικούς αθλητικούς και κοινωνικούς Φορείς έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αρκετές τέτοιες.

Κάποιες από αυτές μας κάνουν πολύ περήφανους και ως εκ τούτου είναι τεράστια τιμή για εμάς να ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 “Εις το όνομα του Άλκη”.

Σύντομη αναφορά των αξόνων δράσης του Φορέα.

1) Να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του Άλκη μέσα από μία σειρά σημαντικών αθλητικών και όχι μόνο ενεργειών

2) Να παράσχεται βοήθεια και στήριξη σε θύματα οπαδικής βίας καθώς και να δημοσιοποιούνται τέτοιου είδους περιαστατικά. Απώτερος σχετικός στόχος η σύσταση παρατηρητηρίου για περιστατικά βίας

3) Να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στη χώρα μας μέσα από ενέργειες που προάγουν την ενσυναίσθηση και το δικαίωμα στην πολυχρωμία και την ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ φιλάθλων-οπαδών διαφορετικών ομάδων.

Η συνεργασία του πρότυπου προγράμματος ποδοσφαιρικών μονάδων Soccer+ με τη Δομή θα αποτελέσει έναν από τους κύριους πυλώνες λειτουργίας του την επερχόμενη σεζόν.

Οι δύο Φορείς θα προβούν σε μία σειρά από ενέργειες που έχουν σκοπό να συμβάλλουν στην αλλαγή της κουλτούρας των φιλάθλων/οπαδών, στην προώθηση του μεταξύ τους σεβασμού και αποδοχής καθώς και την ανάδειξη των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι και της φιλίας στον αθλητισμό.

Όλα τα παραπάνω άλλωστε αποτελούν γενεσιουργές αιτίες της ίδρυσης του Soccer+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>