Εκπλήξεις στο Soccer+ Elite Summer Camp

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμμετέχοντες στο Soccer+ Elite Summer Camp αφού είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να δια δράσουν με τον μέχρι προσφάτως ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Μουστακόπουλο ο οποίος τους επισκέφτηκε κατά την τρίτη εβδομάδα διεξαγωγής του camp και προπονήθηκε με το group u-23 εκτελώντας μέρος του προγράμματος της προετοιμασίας του.
Η παρουσία του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεταγράφηκε στην Α.Ε.Κ. ξεκινώντας τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Νίκη Προαστείου Πατρών – μία εκ των ποδοσφαιρικών μονάδων του Soccer+ πολλοί ποδοσφαιριστές της οποίας συμμετέχουν στο camp – ήταν εξόχως σημαντική για τους συμμετέχοντες αφού ο Γιώργος αποτελεί μία χαρακτηριστική απόδειξη της καριέρας που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής αν δουλέψει πολύ σκληρά και παράλληλα σέβεται τις αρχές του αθλητισμού.


Το Soccer+ Elite Summer Camp διανύει την τρίτη εβδομάδα διεξαγωγής του με όλες του τις προπονήσεις να καταγράφονται στην επίσημη προπονητική πλατφόρμα του Soccer+, το You Coach, που είναι μία από τις κορυφαίες, αν όχι η κορυφαία διαδικτυακή προπονητική πλατφόρμα πανευρωπαϊκά.


Δεδομένου ότι κάθε βδομάδα του Camp είναι αυτοτελή γίνονται ακόμα εγγραφές.


Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία της Soccer+ ποδοσφαιρικής μονάδας σας ή αν είστε υπεύθυνος ακαδημίας/μονάδας καλέστε στο 6936 122849.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>