Νέα Συνεργασία Soccer+

To Πρότυπο πρόγραμμα ποδοσφαιρικών μονάδων Soccer+ στα δύο χρόνια επίσημης λειτουργίας του έχει ήδη προβεί σε μία σειρά από συμπράξεις με σημαντικούς αθλητικούς φορές.

Οι συνέργειες θα είναι πάντα ένας απο τους βασικούς πυλώνες του και στο πλαίσιο αυτό είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία MPD Sports Marketing, τα κεντρικά γραφεία της οποίας εδρεύουν στις ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια επιχειρεί και στη χώρα μας.

Η MPD Sports Marketing ειδικεύεται στην προπονητική και επιστημονική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς και την παροχή σε αυτών σημαντικών ευκαιριών ποδοσφαιρικής εξέλιξης και καριέρας, όπως επίσης και σε θέματα marketing, administration και management.

Κοινή συνισταμένη αμφότερων των δύο φορέων είναι η απόλυτη προσύλωση στις ανάγκες των νεαρών αθλητών, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η έμφαση στην κάλυψη των αναγκών των ποδοσφαιρικών μονάδων και ο σεβασμός στις αρχές του αθλητισμού.

Κοινή επίσης πεποίθηση τους είναι ότι “αν εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας σήμερα όπως τα εκπαιδεύαμε χτες, τους στερούμε ένα καλύτερο αύριο”

#Soccer+ #ADSportsManagement#MPDSportsMarketing#Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>