Elite Summer Camp

Το Elite Summer Camp του SOCCER+, είναι μια εκδήλωση λεπτομερώς σχεδιασμένη με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό για τους αθλητές και τους γονείς τους. Μία εκδήλωση που συμμετέχουν άρτια καταρτισμένοι προπονητές, χαμηλώνοντας τις οικονομικές τους απαιτήσεις και διαθέτοντας σημαντικό από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να έχουν τα παιδιά-αθλητές την καλύτερη δυνατή παροχή με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Το 1o Soccer+ Elite Summer Camp είναι προ των πυλών και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Η διοργάνωση συνιστά ένα πρότυπο καμπ τεσσάρων εβδομάδων με εβδομαδιαίο αυτοτελές πρόγραμμα που θα φιλοξενηθεί στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ηλικιακές κατηγορίες των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών είναι η U19, η U16, η U14, η U12 και U10, ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι οι εξής:

-26/6 – 30/6

-3/7 – 7/7

-10/7 – 14/7

-17/7 – 21/7

και οι ώρες είναι 18:00-19:30 ή 19:30-21:00.

Η εξειδικευμένη και πολύπειρη προπονητική ομάδα του καμπ, το εξαιρετικό του περιεχόμενο, τα inspirational speeches από γνωστούς ποδοσφαιριστές και οι παροχές στους συμμετέχοντες αθλητές εγγυώνται μία αθλητική εμπειρία ζωής για εκατοντάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα έχει μία σειρά από δραστηριότητες αλλά και πολύ σημαντικές μετρήσεις όπως ενδεικτικά είναι οι κάτωθι: 

-η μέτρηση αερόβιας ικανότητας (yo-yo test), 

-η βιομηχανική ανάλυση κίνησης (FMS), 

-η αξιολόγηση της δυναμικής ισορροπίας (YBT), 

-η μέτρηση του εσωτερικού φορτίου προπόνησης του (RPE)

Όλες οι προπονήσεις που θα γίνουν θα καταγραφούν στην επίσημη προπονητική πλατφόρμα του Soccer+, το you coach, που είναι μία από τις κορυφαίες, αν όχι τη κορυφαία διαδικτυακή προπονητική πλατφόρμα πανευρωπαϊκά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 45€ για μία εβδομάδα, 80€ για δύο, 120€ για τρεις και 140€ για όλες.

Δηλώστε συμμετοχή στην γραμματεία της ακαδημίας μέχρι Παρασκευή 23/6/23.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6936 122849 κύριος Χρήστος Μοσχόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>